tren
tren

Sıkça Sorulan Sorular

Anasayfa » Sıkça Sorulan Sorular

Firmanız Hangi Bölgelerde Çalışıyor?

Firmamızın merkezi İstanbul fakat İstanbul’un yanı sıra tüm Türkiye de hizmet veriyoruz. Ayrıca Gürcistan, Bulgaristan, Dubai ve Kıbrıs’ta da hizmet veriyoruz.

Hangi Belgerelere Sahipsiniz ?

Firmamız marka tescilli ve tescilli yıkım firmasıdır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Y2 Sınıfı Yıkım Müteahhitliği yetkisi verilmiş ve belgelendirilmiştir. Ayrıca; ISO 9001, ISO14001 ve ISO45001 belgelerine sahibiz.

Ne Tür Yıkımlar Yapıyorsunuz ?

Firmamız Türkiye genelinde istisna ve kapsamlı bir çok projenin yüklenicisi olarak hizmet vermektedir. Özellikle kapsamlı projelerde hizmet vermekteyiz. Genel manada ise; Bina yıkımları, Fabrika Yıkımları, Tesis Yıkımları, Restorasyon kapsamında bulunan itinalı yıkımlar olarak gruplandırabiliriz. Yıkım yöntemi olarak ise; Makinalı yıkım ve elle yıkım gerçekleştirebiliyoruz.

Yetkinliğiniz nedir?

Personellerimiz branşında tüm eğitimlerini almış, İsg eğitimlerini tamamlamış ve Mesleki yeterlilik belgelidir. Ayrıca operatörlerimiz belgeli ve aktif çalışmaktadır. Personellerimiz belirli aralıklarla eğitimlerini yenilemekte ve sağlık kontrolünden de geçmektedir. Gerçekleşen tüm yıkımlarımız İnşaat Mühendisi kontrolünde ilerlemektedir.

Referanslarınız Neler?

Firma ismi yada şahıs ismi olarak referansı belirtmesi firma kalite politikası gereği yapmıyoruz. Fakat yaptığımız işlerden bazıları; Konya Stadyumu ve Spor Tesisleri Yıkımı, Kabataş Lisesi Restorasyonu Kapsamında İtinalı Yıkımı, İstanbul Valiliği Hariciye Nezareti Restorasyonu Kapsamında İtinalı Yıkımı, Marmara Kağıt Aktif Fabrika Yıkımı, Eminönü Şekerhan Restorasyonu İtinalı Yıkımı, Ferrero Fındık Düzce Fabrika Yıkımı ve 100 lerce yapının yıkımını gerçekleştirdik.

İSG Kurallarına Uyumunu Hakkında Bilgi verir misiniz?

Tüm projelerimizde İSG kurallarına tam uyum gerçekleşmektedir. Tüm personelimiz eğitimli ve sağlık kontrollerinden geçmiş durumdadır. Ayrıca tüm ekipmanlarımız kurallara uygundur. Bu denetimleri sağlamak amaçlı bir İSG uzmanı görevlendirilmiştir.

Asbest Yönetmeliğine Uyuyor musunuz?

Yıkımını gerçekleştirdiğimiz tüm yapılarda öncelik olarak asbest denetimi yapılmakta ve asbestli malzemeler var ise bertarafını gerçekleştiriyoruz. Çevremizi ve Personelimizi koruyoruz. Bu sebeple ISO18001 ve OHSAS14001 belgelerini almaya hak kazanıyoruz.