tren
tren

Bina Yıkımı

Anasayfa » Bina Yıkımı

Binalarınızın çatıdan temele dek üst düzey güvenlik önlemleri altında ihtiyaca yönelik şekillerle yıkımını gerçekleştiriyoruz.

Nasıl İlerliyoruz ?

Bina Yıkımı öncesi gerçekleştirilen Keşif sırasında olası tüm riskler incelir ve döküman dosyası oluşturulur. Bu dosya içerisinde; proje alanının yapısı, çevresel faktörler, iş makinası geliş ve gidiş güzergahları, moloz nakliyesi için geliş gidiş güzergahları yer alır. Ayrıca; bu döküman dosyası neticesinde de yıkım yöntemi belirlenerek yıkım planı oluşturulur.

Yıkım Planı Hazırlıyoruz

Saha keşfini gerçekleştiren mühendislerimiz gelişmiş yıkım planı oluşturur ve firmanıza sunumunu gerçekleştirir. Bu yıkım planı içerisinde sahanın tam fizibilitesi, yıkım yöntemi, kullanılacak iş makinaları ve güzergahlar yer almaktadır. Yıkım bu plan ile ilerlemektedir.

Denetimli Yıkım

Yıkımın ilk aşamasından tamamlanma aşamasına kadar kontrol ve denetimler mühendislerimiz tarafından gerçekleşmektedir. Bu denetim sahada fiili olarak gerçekleşmektedir.

Makas ile Yıkım

Mini Makina ile Yıkım

Ekskavatör ile Yıkım


Proje alanınızda bulunan yapının üst düzey güvenlik önlemleri altında, Mühendis kontrolünde, projelendirerek yıkımını gerçekleştiriyoruz. Bu aşamaların tamamında riski kontrol altına alıyor, Profesyonelliğin farkını hissettiriyoruz.


Yıkım Nedir ?

Yıkım hizmet ömrünü tamamlamış herhangi bir yapının statik bütünlüğünün bozularak yok edilmesi ve yapının üzerinde bulunduğu alanın tekrar arsa haline getirilmesi işlemidir.

Güvenli Yıkım Nedir ?

Yapının çevresinin kapatılarak, tüm önlemler alınmış ve yapının yıkımına uygun yöntem ve makinaların kullanılarak gerçekleştirilen yapı yıkımına güvenli yıkım denir.


Neden Biz ?
  • 1- Tüm önlemleri alıyoruz
  • 2- Uygun Yöntemi Belirliyoruz
  • 3- Çevreye dikkat ediyoruz
  • 4- Kontrollü yıkım gerçekleştiriyoruz

Profesyonel Seçim